Gaga och Beyonce DET RÄCKEEEEEER!


Deras senaste video har mer än 9 213 296 visningar. HUR? VARFÖR? VAD ÄR DET SOM HÄNDER? Finns det INGA gränssättningar längre…?

Vad är det för värderingar och lagar som rättfärdigar sådan här typ av marknadsförning? Jag vet att i många europeiska länder finns en lag som FÖRBJUDER reklam riktat till barn (under 10 år, tror jag det är), just för att barn är så omedvetna och inte ska behöva utsättas och formas till köpande objekt för tidigt …men EY! Lagen borde utökas och rikta sig till ungdomar också. Men det är klart att industrin utnyttjar detta OCH ungdomars osäkerhet under deras identitets år. SKA då DU BEYONCE, ska då DU GAGA, ska NI (alla andra idioter i samma bransch)…tala om för hur våra ungdomar ska se ut och bete sig, eller vad dom bör identifiera sig med? Exempel: Är du en ung kvinna så SKA du ha sex, för sex är det livet går ut på!!!!

Och vem fan har sagt att SEX säljer? De är musikindustrin som bestämt och valt att sex ska sälja. Och du bestämmer om du väljer att tro på det. Det är du som köpare och lyssnare som besvarar deras hypotes! Jag kan GARANTERA att bland historiens mest sålda musikalbums att de INTE innehåller sex i sin musik (eller videos)!

Och där står dom…Gaga och beyonce, tyvärr sedda som dagens kvinnoikoner. Där står dom och tar emot miljoner dollar, LG (mobilföretaget som de bland annat gör reklam för i videon) får också sin del av kakan. Och Där står dessa två idoler som får ta emot hyllningar, nomineringar, applåder, emmys och vem vet vad. Men tar de emot resultatet av deras ansvarslösa ”arbete”? Tar de emot ungdomars självdestruktiva tankar och handlingar? Tar de emot brutna och vilsna själar? Tar de emot blodet från glasbitarna som ungdomar skär i sina ådror, ansikte och bröst med? Tar de emot spyorna som de själva är en del av att producera?
Det är vi som hårt arbetande socialarbetare, fritidsledare, lärare, föräldrar, brödar och systrar som får göra vårt bästa med att diskutera, vägleda, bekräfta, älska och försöka få ungdomar att inse, förstå, omvärdera och respektera sig själva. Musikindustrin håller sakta på att konkurera ut oss. FUCK eran destruktiva marknadsförning . Det ENDA ni gör och bidrar till är att ni förgiftar vår unga generation med brutalt absurda budskap.

6 kommentarer:

  1. Såå saant ! ! ! Jag gillade verkligen detta inlägg forsättt skriva alltid lika kul o läsa :)

    SvaraRadera
  2. Jag begriper inte hur vuxna kvinnor kan ha hjärta att bete sig på detta sättet! Speciellt i vetskap om vad för signaler det ger ut till alla deras fans. Är pengar verkligen allt?Kändisskapet har stigit dom åt huvudet, ser ingen ödmjukhet eller att dom skulle ta sig en minut till att bara reflektera över hur konsekvenserna av deras beteende påverkar unga tjejer med dåligt självförtroende what so ever. Vad är viktigt för dessa artister egentligen? Vill inte alla bli lyckliga; känna frid och harmoni inom sig? Är lönen viktigare än deras egna och alla miljontals liv dom påverkar? Dom verkar aldrig ha någon ledig tid? Till att få utvecklas? Växa som människa? Det är märkligt hur olika kvinnors prioteringar kan vara..

    SvaraRadera
  3. http://www.youtube.com/watch?v=3TzKKQWb7p4

    SvaraRadera
  4. Det behövs en hollywood driveby som Immortal Technique säger

    SvaraRadera
  5. true true! o en hollywood driveby skulle ju sitta nice

    SvaraRadera